Boeuf Bourguignon met verse gnocchi
en tomaten-komkommersalade
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 3 potten Boeuf Bourguignon
- 300 gram gnocchi
- 4 pruimtomaten
- 1 komkommer
In Huis
- naar smaak dressing
Recept stappen
- Zet een ruime pan water met zout op voor de gnocchi.
- Verwarm de Boeuf Bourguignon zachtjes in een steelpan. Laat niet aan de kook komen.
- Snij de tomaten en komkommer in stukjes. Doe in een schaaltje met wat olijfolie, azijn, peper en zout.
- Voeg de gnocchi toe als het water echt stevig kookt. “Bring to a rolling boil” zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Kook maximaal 2 minuten. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar! Kook je ze te lang, dan zijn ze echt minder lekker. Giet af en besprenkel met olie. Serveer direct met de Bourguignon en de salade.