Boerenomelet met geitenkaas
Vegetarisch, Snel klaar, Lunch, Ontbijt
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks ui
- 0.5 stuks prei
- 10 stuks cherrytomaat
- 0.5 stuks paprika
- 100 gram spinazie
- 80 gram geitenkaas Vleitegeit
In Huis
- olie om te bakken
- 8 stuks eieren
- scheut melk
- 1 el gedroogde bieslook
Recept stappen
- Snipper de ui en fruit in een ruime, afdekbare koekenpan in een beetje olie. Kerf intussen de prei in de lengte in en spoel het zand er tussenuit. Snij in fijne ringen. Voeg bij de ui en bak een paar minuutjes.
- Snij de cherrytomaatjes door de helft. Snij de paprika in reepjes. Doe in de pan en verwarm mee.
- Voeg de spinazie toe en laat slinken.
- Klop de eieren los in een kommetje. Rasp de kaas, voeg samen met de melk toe en breng op smaak met zout, peper en de gedroogde bieslook.
- Voeg wanneer de groenten gaar en geslonken zijn, het eiermengsel toe. Bak de omelet op zacht vuur, met het deksel op de pan, in 8-10 minuten gaar (afhankelijk van de dikte van je omelet). Hij is goed als het ei gestold is.