Boerenkool met venkelzaad en paddenstoelen-pie
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 500 g Boerenkool
- 4 stuk(s) Paddenstoelen pie
- naar smaak Piccalilly
In Huis
- 2 el Olijfolie
- 2 teentje(s) Knoflook
- 2 tl Venkelzaad
Recept stappen
- Snijd de boerenkool in grote stukken. Hak de knoflook fijn. Kneus het venkelzaad. Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook zachtjes een halve minuut aan. Niet bruin laten worden! Voeg de venkel toe en bak even mee.
- Voeg de boerenkool en enkele eetlepels water toe. Doe het deksel op de pan en laat de kool in ca. 20 minuten gaar worden.
- Verwarm de pie’s in de oven, zonder bakje, ongeveer 10 minuten.
- Serveer de boerenkool met de piccalily en de pie.