Aardappelsalade met mosterd en een hamburger
Rund
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 400 g roseval aardappelen
- 12 blaadje(s) Sla
- 4 stuk(s) Hamburger
- 2 el Boter
- 4 tl Witte wijnazijn
- 2 el Boter
- 4 tl Witte wijnazijn
- 4 tl Mosterd
- 4 el Olijfolie (extra vierge)
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- Maak eerst de dressing door alle ingrediënten te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
- Stoom de aardappelen met schil gaar (maar niet te gaar) in ca. 15 minuten. Pel de aardappelen. Snijd de warme aardappels in grove stukken en schep er voorzichtig de dressing door.
- Leg wat slabladeren op een grote schaal en leg er de aardappelsalade op.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers om en om bruin en rosé in ca. 3 minuten aan elke kant.