Aardappel-ei salade
Vegetarisch, Lunch
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 500 gram Agria aardappels
- 4 stuks eieren
- 2 stengel bosui
- 1 bakje tuinkers
In Huis
- 4 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 2 tl bieslook
- 1 teen knoflook
Recept stappen
- Was de aardappels. Zet net onder water, voeg wat zout toe en kook gaar in ca. 15-20 minuten.
- Breng een pannetje water aan de kook voor de eieren. Kook, vanaf dat het water kookt 9-10 minuten. Spoel de eieren met koud water (laat schrikken), pel en snij in kleine stukjes.
- Snij de bosui in ringetjes en de aardappels in kleine blokjes.
- Meng in een kom de aardappels, eieren, bosui, mayonaise, mosterd, bieslook en een uitgeperste teen knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Knip de tuinkers eroverheen.
- Serveer de salade bij de lunch of smeer het bij de borrel op een toastje.