Varkensworst met venkel, gebakken kastanjechampignons en courgette
Varken
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks varkensworsten met venkel
- 2 stuks venkel
- 1 stuks rode ui
- 250 gram kastanjechampignons
- 2 stuks courgettes
- 4 takjes dille
In Huis
- olie om te bakken
- 2 tl rozemarijn (gedroogd)
- 1 tl basamico
Recept stappen
- Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de worsten rondom bruin in 10-12 minuten. Haal de worsten uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie.
- Snij de venkel in dunne reepjes, snipper de rode ui, snij de kastanjechampignons in plakjes en de courgettes in halve maantjes. Verhit in dezelfde pan als eerst extra olie toe. Bak de gesneden venkel en rode ui ongeveer 5 minuten tot ze zacht beginnen te worden. Voeg daarna de kastanjechampignons, courgettes en rozemarijn toe en bak nog 10 minuten tot alles goudbruin is.
- Voeg een scheut balsamicoazijn toe en breng op smaak met zout en peper. Snijd de worsten in plakken en voeg ze terug in de pan. Warm alles kort door.
- Garneer het gerecht met verse dille en serveer direct.